SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGViaductul Gara Mica se inchide duminica dupa-amiaza

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Viaductul Gara Mica se inchide de duminica dupa-amiaza, iar traficul dinspre Medias si spre Medias se va face folosind centura ocolitoare, a anuntat ieri primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Constructorul, asocierea Sinecon/Geiger Transilvania/CON-A/Wilhelm Geiger GmbH, face ultimele pregatiri pentru inchiderea viaductului, iar circulatia va mai fi permisa pana duminica-dupa-amiaza pentru ca sibienii sa poata ajunge mai usor in Targul Obor.

Sunt instalate deja 30 de semne de atentionare si deviere in mai multe locatii din oras, care anunta participantii la trafic inchiderea viaductului si posibilele rute ocolitoare. Au fost instalate astfel de semne la intrarea in Sibiu dinspre Cristian, intersectia Şoseaua Alba Iulia cu strada E.A. Bielz, intersectia Şoselei Alba Iulia cu strada Autogarii, pe strada Malului.

Ruta ocolitoare propusa de constructori si aprobata de municipalitate este centura ocolitoare a Sibiului.

Astfel, daca doresc sa ajunga din oras catre Piata Obor sau magazinele mari din zona dintre viaduct si Obi, soferii vor putea folosi centura ocolitoare pentru a intra in aceasta zona.

Şi transportul in comun va circula pe rute deviate: traseele 1 si 117 care aveau capat de linie peste viaduct, vor avea ultima statie in Terezian. Pentru a face legatura cu Viile Sibiului, societatea de transport public a infiintat un nou traseu cu numarul 19.

Iohannis a avertizat ca folosirea stradutelor din zona Spitalului nr. 3 ca rute ocolitoare este interzisa, iar politistii vor ramane in zona pentru a dirija traficul.

Primarul este de parere ca soferii se vor obisnui cu aceste modificari in aproximativ o saptamana si spune ca accesul la Obor este foarte simplu pe centura ocolitoare.

Folosirea strazii Cerbului ca ruta ocolitoare nu este permisa pentru ca aceasta este o strada ingusta. Un echipaj de Politie Locala va fi postat la intrarea pe strada Cerbului dinspre Piata Obor si dinspre strada D. Bagdazar si va permite doar accesul riveranilor.

Lucrari de 1,6 milioane euro

" Contractul prevede o perioada de 1 an pentru finalizarea lucrarilor. Sper ca locuitorii din zona dar si cei care au afaceri in zona sau care vin la unul dintre magazine sa inteleaga ca aceste lucrari, chiar daca cauzeaza un anumit grad de disconfort, vor avea ca rezultat conditii mult mai bune de trafic pe un viaduct important pentru oras " a mai spus Iohannis.

Carosabilul podului va fi decopertat, constructorul va lucra la placile podului, la imbinarea acestora si la pilonii de suport ai podului pentru a-i intari, in conditiile in care atat structura de suprafata cat si cea de rezistenta a viaductului sunt afectate.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 22 iunie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter