SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGViaductul Gara Mica se inchide si poate fi ocolit doar pe centura

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Viaductul Gara Mica intra in santier din 7 mai, iar din luna iunie se va inchide complet traficului, fapt care va modifica semnificativ circulatia in zona.

"Reabilitarea viaductului este o lucrare ampla care va dura aproximativ un an de zile. in timpul lucrarilor, viaductul va fi inchis traficului auto si pietonal, deci va fi inchis de tot, iar acest fapt afecteaza semnificativ traficul din zona. in consecinta, vreau sa anunt ca este iminenta inchiderea viaductului. Noi credem ca, undeva in luna iunie, constructorul va fi in faza in care va inchide viaductul, dar ar fi bine bine ca sibienii, mediesenii si altii care circula pe acolo sa stie din timp, sa-si caute ruta de ocolire. in una din viitoarele comisii de circulatie se va aproba traficul de deviere, in principiu pe centura Sibiului. Pe drumul spre Medias se va ajunge pe centura, nu pe tot soiul de stradute mici din zona Spitalului 3. Acele stradute vor fi inchise traficului, exact din acest motiv si va ramane posibil doar micul trafic rezidential", a explicat primarul Sibului, Klaus Iohannis.

in special cei care merg duminica la Targul Obor vor trebui sa caute un drum scurt prin oras spre centura, iar odata ajunsi pe centura ocolitoare vor putea iesi in zona targului.

Ruta ocolitoare va fi semnalizata prin montarea de indicatoare si semne de ocolire pe principalele artere de trafic.

Şi autobuzele merg pe centura

Devierea traficului se va aplica si in cazul mijloacelor de transport in comun care vor folosi tot centura ocolitoare pentru rutele de transport in comun. Traseele 1 si 117 care inainte aveau capat de linie peste viaduct vor avea capat de linie in Terezian dupa inchiderea viaductului.

Pentru a face legatura dintre oras si Viile Sibiului se va infiinta temporar un nou traseu cu numarul 19, care va pleca din Terezian pe ruta: str. Rusciorului - N. Teclu - Constitutiei - Ştefan cel Mare - H. Coanda - centura ocolitoare - Viile Sibiului si retur.

Investitie de 1,6 milioane de euro

Reparatia capitala a viaductului care este degradat atat in zona carosabilului, cat si la structura de rezistenta va dura un an si va costa 1,6 milioane de euro.

Carosabilul podului va fi decopertat, constructorul va lucra la placile podului, la imbinarea acestora si va lucra de asemenea la pilonii de suport ai podului pentru a-i intari.

Constructorul contractat de Primaria Sibiu pentru aceasta lucrare este asocierea de firme Sinecon/Geiger Transilvania/CON-A/Wilhelm Geiger GmbH.

Ordinul de incepere a lucrarilor a fost emis pentru data de 7 mai, inial se va face organizarea de santier si vor fi stabilite etapele pregatitoare pentru inceperea lucrarilor.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 04 mai 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter