SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGVointa, subiect de disputa in CL

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

PDL: Vrem nocturna pe Stadion

Proiectul de hotarare prin care cei patru consilieri ai PDL au propus sa se aloce 900.000 euro din bugetul local pentru instalatia de nocturna a Stadionului Municipal, si cel prin care propuneau inchirierea terenului II de antrenament al Stadionului, unei firme private nu au fost aprobate de Consiliul Local.

Ovidiu Luca, din partea PDL, a spus ca dorinta lor este ca terenul II de antrenament al Stadionului, chiar daca este inchiriat pentru Vointa, sa fie dat unei firme private, care sa faca nocturna si gazonul sintetic, iar firma respectiva sa-l foloseasca in alte intervale orare.

Consilierul PDL Livia Sava a spus ca sunt acuzati ca, de cate ori iau cuvantul in CL, vor sa-si faca imagine. "Avem imagine. (...) Noi facem aici politica comunitatii si a cetatenilor.(...) Noi am cerut bani pentru un obiectiv al Primariei, care sa fie adus la standarde", a spus Livia Sava, adaugand ca stie ca sunt discutii ca Romania si Ungaria sa fie in viitor gazdele Campionatului European de Fotbal, si atunci ce se va intampla?

"Pana atunci se reabiliteaza", a spus presedintele de sedinta, remarca sa starnind rasete in sala.

FDGR: Vreti sa dea bine la electorat

"Interesul dumneavoastra subit pentru sport si pentru fotbal este de laudat si ni-l insusim, dar vom vota impotriva pentru ca dorim sa luam atitudine impotriva unor demersuri politicianiste", a spus consilierul local FDGR, Raimar Wagner, adaugand ca exista un ragaz de un an in care Vointa, daca ramane in Liga I, are timp sa-si omologheze stadionul, iar in acest interval lucrarile se vor face.

"Dar nu vrem s-o face numai asa de dragul de a da bine la electorat", a spus Wagner, adaugand ca nu crede ca este bine sa se ia masuri pripite, de azi pe maine.

in acelasi ton a fost si discursul consilierului PSD, Liviu Cotarla, care a spus ca nu este de acord cu destabilizarea bugetului local prin astfel de decizii si nu este de acord cu folosirea imaginii echipei Vointa de catre un partid. Şi el a vorbit despre alocarea de sume pentru Stadion in bugetul pe anul viitor.

inca de la inceputul sedintei de ieri, cu mici exceptii, consilierii PDL au protestat si la cele mai multe proiecte nu au votat deloc, nu au ridicat mana nici pentru, nici impotriva, nici abtinere.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
microbist ( 26.08.2011 02:11 )
Dupa filozofia mentorului PDL,cel cu pasiunea maqniularii securistice si a minciunilor nesfarsite, intai performanta si apoi bani sau banii dupa performanta. Dupa schimbarea culorilor la insemne, la par, la ochi si la piele, pdl-isti isi schimba instantaneu si pasiunile. Plecati si nu ne mai plictisiti cu fatarnicia voastra satanica!


      

Alte stiri adaugate vineri, 26 august 2011


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 12 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter