SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGWeekend cu multi premianti

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Campania de premii initiata de Tribuna si adresata celor mai fideli cititori ai sai a continuat si in acest weekend. 4 televizoare color, o bicicleta, un filtru de cafea si doua abonamente pe un an la ziarul nostru au fost cadourile oferite de noi de sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena celor care s-au prezentat la sediul redactiei de pe str. George Cosbuc nr. 38, pentru a avea dovada, materiala, a faptului ca Tribuna nu ofera doar informatii la zi, ci stie sa isi aprecieze cei mai fideli cititori.

Constantin Luca, din Sebesu de Jos, Calea Turnu Rosu, are in casa un nou televizor color. Este abonat al Tribunei de 20 de ani, a mai jucat la concursurile noastre, dar acum a si castigat. Apreciaza modul in care ziarul nostru ofera stiri din toate domeniile. Un alt televizor a ajuns in Mohu, la Maria Simion, care este " debutant " la concursurile noastre, dar iata ca premiul nu a intarziat sa apara. Un cadou meritat pentru cei 11 ani de cand este abonata noastra. Seria televizoarelor-premiu a continuat cu dl. Petru Tanase, din Orlat, abonat de 15 ani cel putin, a carui familie a mai castigat cu Tribuna la concursurile " Vezi bine. Esti bine vazut " si " Sa auzim de bine ". Acum a primit mai mult decat consultatiile gratuite. Un abonament pe un an a fost premiul pentru Margareta Cristea, din Cisnadie, ridicat in numele dansei de fiul sau, Adrian Cristea. Atasamentul fata de Tribuna ajunge in timp pana in anul 1964. Bicicleta a ajuns in Poiana Sibiului, la Ioan ┼×erban, premiu ridicat de fratele acestuia, Nicolae ┼×erban. Abonamentul in familia ┼×erban a atins 10 ani, iar acum a sosit si momentul premiilor.

Un abonament pe un an a castigat si Ioan Chealda din Avrig, ca o recompensa pentru participarile anterioare la concursurile noastre. il felicitam si ii uram la mai multe abonamente (ca unul e din partea noastra). Filtrul de cafea a ajuns in Sibiu, la Nicolae Gligor, de pe str. Oasului, premiu ridicat de sotia sa, Aurica Gligor. Sunt abonati de trei ani, iar premiul primit ii va determina sa continue cu acest " obicei ". in final, un alt televizor color (ne-a mai ramas doar unul) a luat calea Mediasului, la Nicolae Floca, veteran al castigurilor (in 2007 a mai primit ca premiu un aspirator, tot din partea noastra). A promis ca va mai juca. il asteptam.Nu uitati!

Din cauza ca nu toti castigatorii nostri s-au prezentat la timp pentru a isi lua premiile, am decis prelungirea, cu doua zile, a perioadei de ridicare a acestora. Astfel, premiile se vor ridica de la sediul redactiei Tribuna, din Sibiu, str. George Cosbuc Nr. 38, in zilele de marti si miercuri, intre orele 10.30 si 13.30. Trebuie sa aveti la dv. buletinul/cartea de identitate si chitanta sau chitantele (original sau copii) care sa confirme faptul ca abonamentul la Tribuna a fost facut pe tot parcursul anului 2009. in cazul absentei chitantelor este necesara o adeverinta de la oficiul postal de care apartineti care sa confirme abonarea dv. pe tot anul 2009.

Va asteptam!
de Dumitru Chiselita


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 25 mai 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter