SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGXCUP la final - rezultate

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Weekend-ul 31 iulie – 1 august i-a reunit din nou la Sibiu pe entuziastii sporturilor alternative pentru a doua etapa X-Cup, primul campionat local de gen, deja in al doilea an de existenta. Cei 71 de competitorii, atat skateboarderi, cat si BMX-eri sau mountainbikeri, au sosit din toate colturile tarii.
Primele batalii de trick-uri si stil s-au dat vineri, 31 Iulie, in zona cupolei din parcul Sub Arini, unde au fost amenajate elemente speciale pentru skateboarding si BMX. La skateboarding premiul cel mare a fost luat de Florin Cucuruzac, adica Tinerica din Brasov, demonstrand ca a fost cel mai complet skater, cu prestatii bune atat la teava, cat si la setul de noua trepte. Locul doi si l-a adjudecat Daniel Barbulescu din Timisoara, iar locul trei Mihail Adolf din Sibiu.

Poze de la X-Cup Sibiu 2009, 31 Iulie. Editia a II-a
BMX-erii au ridicat din nou stacheta la concursul de street cu niste manevre incredibile. In cele din urma primul a fost desemnat sibianul Cosmin Comaniciu, urmat de baimareanul Hitter Robert si de Flavius Lacatusu din Baia Mare. Cele mai impresionante trick-uri au fost, fara doar si poate, " tailwhip-ul " lui lui Flavius si " 180 barspin-ul " lui Robert, ambele la setul de 9 trepte.

Sambata, X-Cup s-a mutat in dirtpark-ul din Dumbrava. In competitia de BMX localnicul Johnny Marian a demostrat ca muncit mult la repertoriul sau de trick-uri si i s-a acordat primul loc. Celelalte doua pozitii de pe podium le-au revenit lui Ovidiu Manisor din Sibiu si lui Eugen Lazar din Oradea. Cel mai bun trick al zilei a fost dat, pe hopurile mari din spatele dirtpark-ului de un competitor din Baia Mare, Alin Moldovan cu un "360 barspin" de poveste.

La mountainbike competitia a fost mult mai stransa, cu un duel de prim plan intre David Ghita din Brasov si Ciprian Fusle din Sibiu. In cele din urma primul loc a ramas in localitate, cu locul doi la Brasov, iar locul trei a fost luat pe merit de Paul Dragoman din Sibiu, unul dintre riderii veterani ai dirtpark-ului. Radu Ghios din Brasov a aterizat pe trail-urile mari un 360 ireal si a primit distinctia best-trick pentru ziua in curs.

Video HD de la X-Cup Sibiu 2009, 31 Iulie. Editia a II-a
Deoarece scopul X-Cup este de a promova sportul alternative in randul copiilor, a fost organizat si un concurs pentru cei mici, clasa " DINO ", castigat fara drept de apel de sibianul Benny de 13 ani. Organizatorii au mai premiat si prestatia singurelor domnisoare din concurs, Andra din Bucuresti la skate si Noemi din Targu Mures la mountainbike dirtjumping.
X-Cup este un eveniment organizat de Asociatia Club Sportiv BMX, sustinut de Primaria Municipiului Sibiu, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu si de Royal BMX. Premiile acestei etapei au fost oferite de sponsorul principal Hervis Sports, iar ceilalti sponsori s-au numit New Yorker, Schuster Ecologic si Faxtor Motorshop. Partenerii media ai X-Cup au fost Antena 1 Sibiu, Tribuna, sibiul.ro, oradesibiu.ro, Rondul de Sibiu si aBigQuestionMark.

Va asteptam cu drag la urmatoarea etapa X-Cup

REZULTATE ZIUA 1 - VINERI - PARCUL SUBARINI

Castigatori BMX STREET

Locul 1 - Comaniciu Cosmin - Sibiu
Locul 2 - Hitter Robert - Baia Mare
Locul 3 - Lacatusu Flavius - Sibiu

Castigatori Skateboard

Locul 1 - Cucuruzac Florin (Tinerica) - Bucuresti
Locul 2 - Daniel Barbulescu (Danut) - Timisoara
Locul 3 - Mihail Adolf - Sibiu

REZULTATE ZIUA 2 - SAMBATA - DIRT PARK DUMBRAVA

Castigatori MTB:

Locul 1 - Ciprian Fusle - Sibiu
Locul 2 - David Ghita - Brasov
Locul 3 - Paul Dragoman – Sibiu
Best Trick MTB - Radu Ghios - Brasov

Castigatori BMX:

Locul 1 - Johnny Marian - Sibiu
Locul 2 - Ovidiu Manisor - Sibiu
Locul 3 - Eugen Lazar - Oradea
Best Trick BMX - Alin Moldovan - Baia Mare

Castigatori clasa DINO (copii):

Locul 1 - Darius Zamfir - Sibiu
Locul 2 - Benny - Sibiu
Locul 3 - Martin Vallmen - Sibiu
de Sergiu Olteanu
Sursa: www.sibiul.ro
Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 03 august 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter