SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGZeci de strazi in santier si cu restrictii de trafic

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Multe strazi din Sibiu sunt complet inchise, altele sunt blocate pe cate un sens, sau exista limitari de viteza din cauza zecilor de santiere deschise pentru lucrari la modernizarea strazilor, introducerea retelelor de apa, canalizare sau gaz.

"in fiecare saptamana se vor deschide noi santiere si ii rog pe sibieni sa aiba putina rabdare. Sa se informeze inainte sa incerce sa circule pe un anumit tronson, de asemenea ii rog sa plece din timp de la serviciu sau de acasa pentru a ajunge undeva, sunt foarte multe zone din oras cu restrictii in trafic si strazi inchise pentru diverse santiere, fie pentru gaz, fie pentru canal, fie pentru apa, fie pentru modernizarea strazii", a spus primarul, Klaus Iohannis, in conferinta de presa.

Viitorului gata, se inchide Moara de Scoarta

Lucrarile pe strada Viitorului se incheie zilele acestea, iar strada va fi deschisa, dupa care se inchide Moara de Scoarta, pentru lucrari la canalizare, iar Viitorului va fi folosita ca ruta ocolitoare. Acum se asterne asfaltul pe ultimul tronson si incepe trasarea marcajelor rutiere si a celor pentru pista destinata bicicletelor.

Lucrarile pe Viitorului au durat mai mult de doi ani, strada are 1,7 kilometri, iar pe langa reabilitarea infrastructurii drumului, amenajarea trotuarelor si crearea pistei pentru biciclete, contractul a prevazut si lucrari de reabilitare a canalizarii pluviale si inlocuirea partiala a conductei de apa.

Primul strat de uzura a fost asternut si pe strazile I.L. Caragiale si Martin Hochmeister, strazi care fac parte dintr-un pachet finantat de municipalitate din ultimul imprumut BERD.

Apa, canalizare si gaz

Retelele de apa si canalizare se inlocuiesc pe inca doua strazi.

in cadrul contractului finantat pe POS Mediu al carui titular este SC Apa Canal SA constructorii vor incepe lucrarile pe strazile Octavian Goga si Calan. Strada Calan va fi inchisa in perioada 23 iulie - 6 august, iar pe Octavian Goga lucrarile vor fi executate in perioada 6 august - 1 decembrie 2012, strada urmand sa fie inchisa pe tronsoane.

De asemenea, in zona Viile Sibiului vor incepe lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare, acestea urmand sa se desfasoare in perioada 1 august - 1 octombrie.

Şi societatea de gaz lucreaza in aceasta perioada pe cateva strazi pentru inlocuirea conductelor. Pe Vladimirescu, Şt. O. Iosif, O. Goga, Dealului si Hipodromului se lucreaza deja, iar urmatoarele pe care se intervine sunt strazile Ţiteica si Cuptorului.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 24 iulie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter