SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGZiua in care marea reconfigurare a circulatiei se incheie: sambata

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


Trei strazi din zona centrala vor fi inchise in cursul zilei de sambata timp de aproximativ opt ore. La redeschidere, sensurile de circulatie pe Mitropoliei (partial), Bastionului si Ioan Lupas vor fi inversate, in timp ce pe strada Andrei Saguna vor fi montate semafoarele pentru cele doua noi treceri de pietoni. Aceste modificari marcheaza finalul planului de reorganizare a traficului in zona strazilor Andrei Saguna – Dealului – Transilvaniei – Victoriei, plan care a presupus introducerea de sensuri unice si amenajarea de sensuri giratorii.

Mitropoliei, accesibila dupa un larg ocol

Potrivit reprezentantilor Primariei, strazile Bastionului, Ioan Lupas si Mitropoliei (tronsonul cuprins intre Ioan Lupas si Andrei Saguna) vor fi inchise sambata, 24 noiembrie, intre orele 07:00 – 15:00. In acest timp, pe strazile respective vor fi reamenajate locurile de parcare pentru a se potrivi cu noile sensuri de circulatie, sensuri pentru care vor fi amplasate semnele de circulatie corespunzatoare. Astfel, de sambata dupa-amiaza, soferii vor mai putea intra inspre centrul istoric al Sibiului pe strada Bastionului, care va avea sens unic invers celui de acum. Strada Ioan Lupas va capata, de asemenea, sens unic inspre Mitropoliei. De la intersectia cu Mitropoliei, se va circula fie in stanga spre centrul istoric, fie in dreapta spre strada Andrei Saguna.
Legatura intre strazile Alba Iulia si Bastionului va fi inchisa cu ajutorul unei lise. Practic, in urma acestor modificari, soferii care vor sa ajunga inspre Centrul istoric dinspre Alba Iulia, vor trebui sa foloseasca ruta Dealului – Banatului – Victoriei – Bastionului – Mitropoliei sau varianta Dealului – Banatului – Victoriei – Piata Unirii – Mitropoliei.
Schimbarea de sensuri pe Mitropoliei si Bastionului are rolul de a facilita soferilor care ies din zona istorica sa poata folosi strada Dealului (de pe strada Bastionului nu era posibila iesirea spre Dealului), iar pentru cei care intra inspre centru dinspre Victoriei sa le fie mai usor sa se incadreze pe banda din dreapta, pana la intersectia cu Bastionului.

Doua noi treceri de pietoni

De saptamana viitoare, traversarea strazii Andrei Saguna de catre pietoni va putea fi facuta pe doua `zebre` semaforizate. Prima va fi amenajata in dreptul sediului Institutiei Prefectului, iar cea de-a doua in dreptul intersectiei strazii Andrei Saguna cu Bastionului. Semafoarele vor fi amplasate in cursul diminetii de duminica.
`Ii rog pe sibieni sa tina cont de noile semne de circulatie si sa nu circule «din obisnuinta». Mai ales luni dimineata, cand cu totii se grabesc sa fie atenti pentru a nu produce incidente neplacute`, spune primarul Sibiului, Klaus Johannis.
de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 23 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter