SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGZiua Politiei Romane

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

MESAJUL

sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu cu prilejul sarbatoririi Zilei Politiei Romane 25 martie 2011  

Stimate domnule prefect, 
Distinsi invitati, 
Dragi colegi,

in aceasta zi deosebita, cand intreaga crestinatate are inscris in calendarul religios Sarbatoarea Bunei Vestiri, Politia Romana sarbatoreste cea de-a 189-a aniversare de la infiintare, motiv pentru care imi revine onoarea si deosebita placere sa va transmit un mesaj de suflet.

Armonizarea relatiei "POLIŢIST - CETĂŢEAN " continua si este evident, pentru orice om de buna-credinta ca, in acest binom se simte, din ce in ce mai mult, implicarea politistilor - in calitatea lor de aparatori ai comunitatii din care fac parte, precum si intelegerea, de catre un numar cat mai mare de cetateni, a necesitatii dialogului si conlucrarii cu oamenii legii.

Sunt convins ca, fiecare dintre noi si toti impreuna, cunoastem sarcinile ce ne revin, insa va trebui sa ne intensificam eforturile si, printr-o actiune concertata, alaturi de institutiile partenere sa asiguram un climat de siguranta si confort sibienilor si celor care vor vizita municipiul si judetul nostru.

Un motiv de bucurie il constituie si faptul ca am reusit sa dezvoltam si sa amplificam relatii de colaborare cu institutii similare din mai multe tari europene, iar prezenta colegilor nostri din Republica Ungara, aici, la Sibiu, este dovada seriozitatii si dorintei noastre de a fi prezenti si in activitatea internationala.

La ceas aniversar, un gand de recunostinta si de multumire se indreapta catre toate institutiile si organizatiile cu care am colaborat, catre consiliile locale si primarii tuturor localitatilor sibiene si, nu in ultimul rand, catre jurnalistii din presa locala si centrala care, cu profesionalism si obiectivitate, au mediatizat toate evenimentele importante din viata institutiei noastre.

De Ziua Politiei Romane - prilej de satisfactie si bucurie fata de rezultatele obtinute in anul 2010, adresez calde si respectuoase multumiri ofiterilor si agentilor de politie, personalului contractual si tuturor celor care au contribuit la prevenirea si combaterea criminalitatii in judetul Sibiu.

Va doresc - dumneavoastra si familiilor dumneavoastra, sa aveti parte de bucurii, impliniri personale si profesionale, multa sanatate si fericire, iar bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre realizarea tuturor proiectelor prezente si de perspectiva.

LA MULŢI ANI!

Şeful Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu

Comisar de politie,

Tiberiu - Iulian IVANCEA

*

INVITAŢIE

189 de ani de la infiintarea Politiei Romane


Politia Romana aniverseaza la data de 25 martie 2011, 189 de ani de la infiintare. A devenit deja o traditie, ca in contextul aniversarii Zilei Politiei Romane, oamenii legii sa se afle alaturi de cetateni pentru a sarbatori.

Pentru a marca acest eveniment important din viata Politiei Romane, Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu a pregatit o serie de activitati, ce se vor desfasura pe 25 martie a.c., incepand cu ora 1000.

Pentru o buna si oportuna informare a opiniei publice, va trasmitem programul activitatilor circumscrise acestei zile, oferind posibilitatea cetatenilor de lua parte alaturi de noi la acest eveniment.

Vineri, 25 martie 2011

Ora 1000 - la Monumentul Eroilor Revolutiei din decembrie 1989 din fata Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu - va avea loc ceremonialul militar de depunere de jerbe si coroane in memoria eroilor nostri;

Ora 1115 - in Aula "Avram Iancu " a Universitatii "Lucian Blaga " Sibiu va avea loc o sedinta festiva in cadrul careia vor fi citite ordinele de inaintare in gradul profesional urmator ale unor politisti sibieni, vor fi premiati castigatorii concursurilor sportive organizate cu acest prilej si premiat politistul anului in judetul Sibiu.

Ora 1230 - pe platoul din fata Cercului Militar Sibiu politistii sibieni vor pregati stranduri de prezentare a tehnicii din dotare iar politistii Serviciului de Interventie Rapida au pregatit un exercitiu demonstrativ.

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu va invita sa participati alaturi de noi la acest eveniment.

Purtator de cuvant

inspector de politie Luciana Baltes

*

POLITISTUL ANULUI IN JUDETUL SIBIU

pentru activitatea desfasurata in 2010 a fost numit: domnul inspector de politie Liviu Dumitru VELICEA din cadrul Politiei Orasului Talmaciu

*

Data de 25 martie a fiecarui an a intrat in constiinta tarii ca fiind ZIUA POLIŢIEI ROMaNE, institutie investita cu nobila misiune de a asigura respectarea normelor de convietuire sociala, de a apara viata si integritatea fizica si materiala a populatiei.

Suntem onorati ca in aceasta zi deosebita pentru Politia Romana, sa ne alaturam tuturor celor care apreciaza la adevarata lor valoare eforturile depuse zi de zi, ora de ora, in slujba cetatenilor urbei. Sincere felicitari pentru profesionalismul si operativitatea dovedite de cadrele Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu, in solutionarea problemelor, deloc usoare, cu care se confrunta in activitate.

Apreciem in mod deosebit colaborarea dintre institutiile noastre si avem convingerea ca vom gasi resorturile necesare ca acesta colaborare sa primeasca noi valente, in toate domeniile si activitatile viitoare.

in numele Senatului Universitar al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu ", al intregii comunitati academice militare din urbea de pe Cibin, transmitem cele mai sincere sentimente de respect si consideratie, alaturi de calde urari de sanatate, fericire si impliniri personale si profesionale.

La Multi Ani!

Comandantul (Rectorul) Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu " Sibiu Col.prof.univ.dr.ing. Ghita BaRSAN

*

Mesaj de Ziua Politiei Romane

De Ziua Politiei Romane, pe care o sarbatorim, in fiecare an, la 25 martie, urez politistilor si angajatilor Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu sanatate si satisfactii profesionale pe masura importantei muncii lor pentru societate.

Cu toate restrictiile severe privind cheltuielile publice, in acesti ani de criza economica, apreciez ca politistii romani, in general, si cei sibieni, in particular, au raspuns celor mai multe din asteptarile populatiei. Este dovada interesului lor in a-si atrage stima si respectul celor pentru care lucreaza zi si noapte.

LA MULŢI ANI!

Ion Ariton

Senator

*

MESAJ DE ZIUA POLIŢIEI ROMaNEDe ziua Politiei Romane doresc sa adresez, in numele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica a Judetului Sibiu, felicitari si multumiri tuturor cadrelor din sistem, care cu demnitate si devotament asigura un climat normal de ordine si siguranta publica pentru toti cetatenii judetului.

La multi ani! Sanatate, putere de munca si cat mai multe realizari profesionale si personale!

*

Celebrarea in data de 25 martie 2011 a 189 ani de existenta a Politiei Romane, data coroborata in mod fericit cu Sarbatoarea Crestina a Bunei Vestiri, ne aminteste de ceea ce marele Honoré de Balzac a exprimat in mod concis: "Societatile de schimba, Politia ramane! " si constituie prilejul retrospectivei activitatilor desfasurate in conformitate cu Legea, pe fondul eforturilor intregului personal de a-si indeplini sarcinile asumate in exercitarea atributiilor specifice.

Sper ca Ziua Politiei Romane sa fie traita de catre fiecare dintre noi cu sentimentul ca am facut tot ceea ce ne sta in putinta pentru ca membrii societatii civile sa poata spune ca politistul este binefacatorul lor.

Adresez tuturor politistilor, oameni de onoare, cinstiti, profesionisti, campioni nestiuti ai luptei permanente cu raul, un sincer La multi ani! alaturi de urari de sanatate si putere de munca, impliniri personale si succese profesionale care sa ii faca in fiecare zi mandri de meseria pe care si-au ales-o.

*

Mesajul presedintelui Consiliului Judetean Sibiu, Martin Bottesch,

cu ocazia Zilei Politiei Romane, 25.03.2011
Astazi, de Ziua Politiei Romane, transmit mesajul meu de felicitare tuturor celor care contribuie la asigurarea unui climat de siguranta in judetul nostru, actionand pentru asigurarea si restabilirea ordinii publice.

Ca cetatean al acestui oras si ca presedinte al Consiliului Judetean Sibiu, consider ca siguranta traficului, a bunurilor si a vietii noastre se datoreaza in mare parte activitatii politiei.

Prezenta politistilor este, in ultimul timp, mult mai vizibila si eficienta, pe strazile si soselele din Sibiu, mai ales in punctele nevralgice, ceea ce a condus la o crestere a increderii oamenilor in aceasta institutie, precum si la descurajarea si pedepsirea celor care incalca regulile si legile in domeniu.

in mod deosebit, adresez un cuvant de apreciere conducerii si colectivului Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu care, prin activitatea si prezenta lor in comunitatea sibiana, fac ca cetatenii judetului Sibiu sa se simta in siguranta.

Urez succes, sanatate, tuturor celor care lucreaza in acest domeniu si am convingerea ca politistii vor ramane un exemplu de profesionalism.

La multi ani!


MARTIN BOTTESCH

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu

*

Mesajul Inspectorului Şef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta «Cpt. Dumitru Croitoru» al judetului Sibiu

adresat

Domnului Inspector sef al INSPECTORATULUI JUDEŢEAN DE POLIŢIE

Comisar TIBERIU IVANCEA

Cu prilejul aniversarii ZILEI POLIŢIEI ROMaNE, imi revine onoarea de a transmite, in numele intregului personal al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta «Cpt. Dumitru Croitoru» al judetului Sibiu, cele mai alese sentimente de stima si consideratie.

Evenimentul pe care il sarbatoriti imi ofera placerea de a-mi exprima admiratia si recunostinta pentru modul in care va desfasurati activitatea.

Am convingerea ca stradaniile dumneavoastra depuse zi de zi, disciplina si conduita morala demna de urmat, va vor face cinste in orice situatie si vor fi incununate de succese.

Cu ocazia sarbatoririi acestui eveniment important, doresc sa-mi exprim recunostinta pentru implicarea si interesul manifestat pana acum, in relatiile de colaborare dintre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta " Cpt. Dumitru Croitoru " al judetului Sibiu si institutia pe care dumneavoastra o reprezentati.

Va urez sa aveti parte de multa putere de munca, pentru a raspunde in continuare cu promptitudine si maxima eficienta in orice imprejurari.

La multi ani!

INSPECTORUL ŞEF

AL INSPECTORATULUI PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ

«Cpt. Dumitru Croitoru» AL JUDEŢULUI SIBIU

Lt. col,

Laurentiu Cosmin BALCU


*

Dragii nostri, cu onoare, placere si deosebita consideratie, va adresam, acum in prag de aniversare, in numele personalului inspectoratului de jandarmi, sincere felicitari pentru efortul continuu si sustinut, plin de profesionalism si abnegatie pentru asigurarea si garantarea unui climat propice convietuirii in deplina siguranta in societate.

Aniversarea Zilei Politiei Romane, ne ofera placutul prilej de a ne exprima, inca o data, alese aprecieri, sincera pretuire si numai ganduri bune la adresa personalului Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

Asociez acestor ganduri, convingerea unei fructuoase colaborari si pentru viitor, alaturi de un calduros: LA MULŢI ANI!

Dumnezeu sa va ajute!

Inspector Şef al

Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu

lt.col.

Costel DOGARU

*

Cu ocazia aniversarii Zilei Politiei Romane - Filiala asociatiei noastre ureaza cadrelor Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu, succes in indeplinirea sarcinilor si misiunilor incredintate, multa sanatate lor si familiilor!

Filiala Sibiu a Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere a MAI

*

Mesaj de Ziua Politiei Romane


Cu ocazia Zilei Politiei Romane doresc sa adresez multa sanatate si succese profesionale politistilor si angajatilor Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu. Marea sarbatoare crestina de astazi, Buna Vestire, sa le aduca tuturor, ca si intregii societati romanesti, sperante noi pentru un viitor mai bun.

ii asigur pe toti lucrarii Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu de tot sprijinul meu in dificila misiune de aparare a ordinii sociale, in numele Statului Roman.

LA MULŢI ANI!Prefectul judetului Sibiu

Horatiu Racuciu


*

Mesajul primarului Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Politiei

Sibiul este un oras linistit, un oras in care locuitorii au putut sa se ocupe de traiul zilnic fara sa-si puna mari probleme vis-a-vis de criminalitate. Violenta si agresitivatea sunt insa tot mai greu de distins si de controlat in societate, pentru ca din pacate sunt tot mai prezente in jurul nostru si in comportamentul celor din jur.

Din acest motiv consider ca este necesar sa avem in societate institutii care sa se constituie intr-un factor de referinta pentru normalitate asigurand respectarea legii si a ordinii in comunitatea noastra. Faptul ca pana acum lucrurile au functionat bine arata ca Politia sibiana, alaturi de celelalte institutii au reusit sa gestioneze aceste probleme iar sibienii se pot bucura de un mediu de viata linistit.

Va doresc sa aveti in continuare un an bun, cu realizari pe toate planurile, iar determinarea si responsabilitatea de care ati dat dovada pana in prezent sa ramana in continuare calitati pe care ne putem baza.

Va asigur de sprijinul institutiei pe care o conduc si va doresc "La multi ani! ".

Klaus Iohannis

Primarul Municipiului Sibiu

*

Mesajul Rectorului Universitatii "Lucian Blaga " din Sibiu cu ocazia Zilei Politiei Romane

Stimate domnule Comandant,

Sarbatoarea Bunei Vestiri coincide simbolic cu sarbatorirea uneia dintre institutiile fundamentale ale statului, Politia Romana.

Conducerea Universitatii "Lucian Blaga " din Sibiu subliniaza si cu aceasta ocazie importanta pe care o detine institutia Politiei in contextul transformarilor comunitatii si isi manifesta intreaga apreciere pentru eforturile si demersurile puse in practica prin profesionalism si exigenta in vederea alinierii la standardele impuse de societatea moderna.

in aceasta zi speciala pentru oamenii pastratori ai credintei in lege si dreptate, in numele Senatului Universitatii "Lucian Blaga " din Sibiu si a intregii comunitati academice imi face deosebita placere sa adresez sincere felicitari pentru daruirea, cinstea si competenta cu care politistii indeplinesc misiunile ce le revin pentru a-si demonstra vocatia de oameni ai cetatii si pentru dobandirea increderii cetatenilor.

Adresam politistilor sibieni urari de sanatate, mult succes in viitor si felicitari pentru rezultatele pozitive obtinute in activitatea pe care o desfasoara.

Prof. univ. dr. ing. Constantin OPREAN

RECTOR

Universitatea "Lucian Blaga " din Sibiu

Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 25 martie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter