SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGZiua volei, noaptea volei, dimineata volei iara

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

A fost ca pe litoral: soare, putini nori, nisip si volei pe plaja.

Premiera: volei de plaja in centrul istoric

De cum a batut ora 9.30, vineri, s-a auzit si prima serva. De atunci si pana-n seara voleiul a fost principala preocupare a echipelor inscrise la categoria "Mixt". Galagie, urale si batai din palme la fiecare punct inscris. Oamenii s-au ascuns sub sepci sau ochelari de soare, in tribuna cu 400 de locuri. Fie ca au fost in trecere, fie ca au venit special in Piata Mica pentru Sibiu Sands. Orele de varf ale zilei, in care publicul a fost cel mai numeros, au fost intre 15 si 19. Atunci, curiosii au descoperit cel mai mult jocul in centrul istoric al orasului, premiera in Romania. "E primul turneu de beach volley care se organizeaza in zona zero a orasului", spune Andrei Dinu, organizatorul Sibiu Sands si presedintele Asociatiei Eco Sport Team.

Publicul, la fileu!

Daca prima zi a fost destinata amatorilor de volei, sambata a fost ziua profesionistilor sa isi etaleze talentul si priceperea. Pentru multi dintre ei, voleiul reprezinta un mod de a fi, un sport fara de care nu isi imagineaza traiul. "Cum sa ma gandesc ca nu o sa mai fac vreodata volei?", spune unul dintre participantii la categoria "OPEN", fiind profesor de multi ani pentru elevii de liceu. Publicul nu a lipsit nici sambata. Cei mai multi spectatori s-au adunat intre orele 16 si 22. Echipele si-au urmat randul, respectiv meciurile, pentru ca la final, in jurul orei 23, sa lase loc publicului sa intre pe terenul de volei. Unii in tenisi, altii in sandale, spectatorii s-au incumetat sa arate ca si ei stiu sa joace. Mai putini au ramas cu talpile goale, ca pe litoral, simtind nisipul sub picioare. Dar s-au bucurat, asa cum au stiut mai bine, de meciurile cu prietenii. Sau necunoscutii. "Cu cine jucati?", intreb. "Cu cine jucam, Nicu?", raspunde o tanara pasionata de volei inca din liceu, spune ea. "Cu cine om nimeri", marturiseste zambind prietenul sau. Au ras, au cazut in nisip si s-au distrat. "Marea a venit la noi. Dar fara apa", spune una dintre voleibalistele de la fileu, razand.

Volei: 38/72 ore

in cele trei zile care au transformat Sibiul in capitala voleiului, din cele 72 de ore cuprinse, 38 au fost destinate jocului pe nisip. Caci un meci a durat circa o ora. Echipele care s-au inscris in competitie au venit din Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Constanta, Bucuresti si Arad, iar publicul... din toata lumea. Şi turistii din oras au facut un scurt popas in Piata Mica, unde s-a scris povestea voleiului de plaja in miezul istoric al burgului. Cu totii, au luat parte si la meciuri nocturne. "E o premiera in Romania beach volley-ul noaptea. Toate echipele s-au aratat incantate. Şi de organizare, si de conditii, si - mai ales - de locatie", adauga Andrei Dinu.

in ceea ce priveste premierea castigatorilor de la categoriile "Open" si "Mixt", mai multe amanunte puteti citi astazi in Tribuna Sporturilor, publicatie saptamanala ce poate fi procurata de la chioscurile de ziare, sau pe site-ul www.tribuna.ro - sectiunea Tribuna Sporturilor.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 02 septembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter