SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Targul de Craciun Sibiu 2012

3850 afisari

...
24 noiembrie 2012
38 zile
31 decembrie 2012


Cel mai important târg de sărbători din țară își redeschide porțile pentru sibieni și turiști în 24 noiembrie

6 ani. De 6 ani, Târgul de Crăciun dă o nouă imagine sărbătorilor de iarnă din Sibiu. Spectacolul de deschidere a Târgului va fi unul cu totul și cu totul inedit, un show de muzică și lumini, o premieră pentru Târgul de Crăciun sibian.

Anul acesta, târgul amenajat în Piața Mare va reuni 65 de căsuțe. Expozanți din toate colțurile țării, peste 20 de județe, vor aduce la Sibiu, timp de o lună de zile, produse felurite, de la cadouri tradiționale la tot felul de bunătățuri specifice sărbătorilor de iarnă. Iar cât timp vizitatorii își vor căuta cadoul potrivit pentru cei dragi vor putea gusta frigărui din fructe trase în ciocolată, clătitite cu bucăți de fructe sau delicioasele produse ale gastronomiei maghiare, prezente și la CibinFest 2012. „Tuturor ne face plăcere să oferim cadouri celor dragi de sărbători. În această perioadă a anului e o „febră” a cadourilor, dacă îi putem spune așa. În Târgul de Crăciun am reunit expozanți din toate domeniile tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care își caută cadoul potrivit dar nu au la dispoziție foarte mult timp pentru a umbla în magazine. Ne dorim ca oferta expozanților selectați pentru ediția din acest an a Târgului de Crăciun să fie de un real folos celor care își doresc cadoul perfect”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul târgului. Sibienii vor putea alege dintre miile de produse expuse în târg lumânări sculptate manual, globuri din FiMo, accesorii și obiecte decorative din fier forjat, blănuri și accesorii din blană, ceaiuri deosebite în cutii cadou și jucării din materiale ecologice. Iar Târgul de Crăciun din acest an va ocupa o suprafață totală de 5000 de metri pătrați.

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide în acest an în 24 noiembrie și își va închide porțile în 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun. Deschiderea oficială a Târgului, un spectacol de muzică și lumini, va avea loc în seara zilei de 24. Din programul cultural nu lipsesc nici în acest an concertele de colinde, mai multe formații și ansambluri urmând să concerteze pe scena ce va fi amenajată în centrul orașului.

Atelierul lui Moș Crăciun, principalul punct de atracție pentru cei mici la ediția trecută, îi așteaptă din nou pe tinerii meșteșugari în atelierele lui Moș Crăciun. Atelierul va fi amenajată în zona din fața bradului. Ca o noutate față de atelierele din anul precedent, anul acesta, cei mici vor putea învăța cum se fac lumânările, după metodele și tehnicile tradiționale. Tot pentru cei mici, anul acesta va fi adus în Piața Mare un carusel nou, fabricat special pentru Târgul de Crăciun din Sibiu.

Imaginea feerică a Târgului de Crăciun va fi completată anul acesta de plasa de stele ce va fi montată peste Piața Mare. Ieslea va fi din nou unul dintre principalele puncte de atracție. „Am construit o nouă căsuță pentru scena nașterii Domnului, în care deosebita sculptură va arăta și mai bine”, mai spune Andrei Drăgan Răduleț. Sculptura a fost realizată în anul 2011, timp de șase luni, din lemn de tei și reprezintă în mărime naturală scena Nașterii Mântuitorului. Sculptura a fost donată Târgului de Crăciun de Fundația Austria Pro România.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Capitalei Culturale Europene, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată, respectând un concept bine stabilit.

 Evenimentul este organizat de A1 Events SRL cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Local Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Sponsori: News Outdoor, Agro Plus, The Little Giant, Magic FM. Partener: Ibis Hotels
Parteneri Media: Zile și Nopți, Sibiu 100%, Tribuna, Turnul Sfatului, Rondul de Sibiu, Sibiul.ro, Mesagerul de Sibiu, Profil Cultural, Ora de Sibiu, Sibiu Media Center, Hermannstadter Zeitung, Port.ro, Revista Evenimentelor, VinSiEu, Breslo.ro, TravelWorld.ro, www.cemerita.ro, www.brylu.ro
Organizator: A1 Events SRL


Locatie: Piata Mare , Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Anonymous ( 24.11.2012 08:42 )
A cantat si Maria Cojocaru ?


      

Anonymous ( 29.11.2012 09:24 )
Nu


      

Noelia ( 04.12.2012 12:11 )
A fost o frectie la picior de lemn... Am venit din Brasov sa vad renumitul targ si spectacolul dar am fost f dezamagita.
Nu tu stingerea luminilor si aprinderea bradului dupa numaratoare, nu Craiasa Zapezii, Nicola a venit tarziu si a inceput sa urle toate melodiile gen "Honey" de parca pe noi asta ne interesa, copilul meu a obosit si nu am mai aucat sa auzim si "Milioane" ceea ce ne doream f mult...
Iar de baracile alea ce pot sa zic, pline de chinezarii ordinare si scumpe ca niste produse de lux...Imi pare rau Sibiu, dar nu mi-a placut deloc... Nu va comparati cu Brasovul!


      

Alte evenimente Sambata, 24 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 17 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter