SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING 

Vinfest Sibiu 2017

814 afisari

07 octombrie 2017
2 zile
08 octombrie 2017


Cele mai bune vinuri îți dau întâlnire la Vinfest – Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu
 
Cea de a II-a ediție a Vinfest aduce în 7-8 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș 13 crame reprezentative din România și Republica Moldova.
Șase trupe și artiști cunoscuți de jazz vor concerta în cele două zile ale evenimentului de pe strada Cetății.
Cheef Marius Rafa & Masters of Flames gătesc mâncăruri alese ce se potrivesc perfect cu vinurile bune.
 
Pentru al II-lea an consecutiv povestea vinului se spune și la Sibiu. Strada Cetății găzduiește în perioada 7-8 octombrie un eveniment unic, în cadrul căruia ”sărbătoritul” principal este un produs atât de dezirabil tuturor:  vinul.
Astfel sibienii și iubitorii vinului deopotrivă sunt invitați să participe în cel de al II-lea weekend din octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș - strada Cetății - la VINFEST. Aici își dau întâlnire preț de două zile producători de vin din aproape toate zonele viticole ale României, dar și din Republica Moldova. 
 
Cunoscătorii de vinuri, dar şi cei mai puţin iniţiaţi în acest domeniu vor avea ocazia să guste și să achiziționeze din zecile sortimente ce se vor regăsi la producătorii participanți la VINFEST. 
 
Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România vor fi prezenți cei de la Jidvei, Cotnari, Recaș, Budureasca, Histria, Halewood, Carastelec, Gabai, Casa Bunescu, La Sapata, Domeniile Boieru și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta participă cei de la Cricova.
 
Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, în 7-8 octombrie de la 10.00 la 22.00.
 
Concerte jazz cu artiști de top
Se știe că vinul bun merge mână în mână și cu muzica de calitate. Tocmai de aceea organizatorii aduc la cea de a II-a ediție a VINFEST, șase trupe și artiști de top din muzica jazz. Spre seară pe scena amenajată în cadrul evenimentului, vor fi concerte de excepție. Sâmbătă de la ora 18.00 aveți întâlnire cu ESSENTIAL NOTES, GUILTY LEMON și CUIBUL, iar duminică de la aceeiași oră vor concerta RUBIE, HELEN și JAZZYBIT.
 
Live cooking show cu Marius Rafa & Masters of Flames
Anul acesta pe lângă vinuri și concerte alese pe sprânceană, cine ajunge la VINFEST o să aibă parte și de o surpriză gastronomică desăvârșită. Gurmanzii sunt invitați să deguste din mânăcărurile speciale gătite de Cheef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, alături de divizia de live cooking show de la ’’MASTERS OF FLAMES”. Demonstrațiile culinare cuprind în special mâncăruri alături de care merg savurate vinurile de la cele treisprezece crame participante. 
 
Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/
 
„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Partener principal: Iello. Partener de eveniment: Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Parteneri media: Ora de Sibiu, Pro Fm, Tribuna, Turnul Sfatului, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu și Sibiul în Imagini.

Locatie: Str. Cetatii, Sibiu

Ai ceva de comentat ?

Da o nota ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte evenimente Sambata, 07 octombrie 2017


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 14 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter