SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



350 de evenimente la FITS 2010

Stiri din Sibiu: Cultura Adauga un comentariu »

Lansari de carte, workshop-uri, conferinte, Targul International de Carte Publishing si New Media Sibiu Bookfest 2010, concerte, spectacole de dans, Teat ru dans si teatru sunt doar cateva dintre evenimentele care se vor desfasura la Sibiu incepand cu 28 mai, ziua de debut a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Megaevenimentul ajuns la editia cu numarul XVII concentreaza in cele zece zile de desfasurare in jur de 350 de evenimente dintre care 170 de spectacole si se desfasoara pana duminica, 6 iunie, dupa cum a spus Constantin Chiriac, directorul Teatrului National "Radu Stanca" Sibiu, organizatorul evenimentului.

Program bogat si echilibrat

"Cred ca este unul dintre cele mai echilibrate si bogate programe din cate am avut pana acum", a spus Constantin Chiriac, care a mai aratat ca editia din acest an aduce la Sibiu, pe langa numele mari ale teatrului mondial, o serie de noutati, printre care: Targul International de Carte Publishing si New Media Sibiu Bookfest 2010, pe care "dorim sa-l personalizam in anii viitori" si care transpune in actualitate importanta cartii, dupa cum mai crede directorul TNRS. O alta noutate a editiei din acest an a festivalului consta in prezenta la Sibiu a artistului Dan Perjovschi, ce va realiza o lucrare pe peretele din curtea interioara a teatrului sibian, artistul putand deveni o prezenta constanta la eveniment.

intre conventional si neconventional

Editia a XVII-a a Festivalului International De Teatru De La Sibiu le promite spectatorilor mai multe spectacole de strada decat in anii precedenti, pentru ca, dupa cum considera Constantin Chiriac, "Dorim ca publicul sibian si care vine la festival sa fie transformat. Prin spectacolele de strada castigam publicul". Pe langa transformarea spatiului pietonal in scena, Festivalul isi va pune amprenta, prin evenimentele sale, pe un numar urias de locatii, mai mult sau mai putin conventionale, printre care: Centrul Cultural "Habitus", Facultatea de Litere si Arte din cadrul ULBS, Libraria Humanitas, tramvaiul Rasinari, Centrul de Cercetari Avansate in Artele Spectacolului (CAVAS), Teatrul Gong, Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu, Sala Thalia, Hypermarketul Carrefour, cetatea Cisnadioara, Hala Simerom, Piata Mare, Sinagoga, Hala Libra de la Balanta, Facultatea de Medicina "Victor Papilian" sau Casa de Cultura a Sindicatelor. Editia FITS din acest an i-a luat in calcul si pe cei mai tineri spectatori printr-o serie de spectacole care se vor desfasura intr-un club sibian.

Pentru ca a mai ramas o luna pana la debutul Festivalului International de Teatru de la Sibiu, organizatorii evenimentului au pus in vanzare, incepand de luni, 26 aprilie, biletele pentru toate spectacolele cuprinse in eveniment, care au preturi ce variaza intre 5 si 30 de lei, in functie de spectacolul ales. Biletele pot fi achizitionate fie on line, la adresa www.sibfest.ro, sectiunea Festivalul International de Teatru, tot aici putand fi consultat si programul festivalului, fie de la Agentia Teatrala aflata pe B-dul Nicolae Balcescu, nr.

17. (A.C.)


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 27 aprilie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 17 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter