SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Bancuri de la Copos

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Actionarul rapidist Fathi Taher a declarat ca nu intelege atitudinea lui George Copos din ultima vreme, care, in loc sa rezolve situatia incerta de la club, se tine de glume si ii trimite acestuia bancuri pe telefonul mobil.

"Nu vreau sa mai vin la niciun meci pana nu se rezolva situatia de la club, nu mai vreau sa creez confuzie. Trebuie sa gasesc o solutie impreuna cu domnul Copos. La mine nu sunt mari probleme, sunt doar la prietenul meu George. Trebuie sa facem odata lumina, sa ducem la bun sfarsit ce am discutat atunci. Eu am comunicat cu domnul Copos prin mesaje. Eu vroiam sa rezolv problema si el mi-a trimis un banc de doua pagini pe telefon pe care eu nu l-am inteles. Cand au fost probleme la Rapid, Copos m-a lasat singur", a spus Taher.

Omul de afaceri iordanian a dezvaluit ca nu a urmarit derby-ul cu Steaua, dar felicita echipa pentru daruirea si rezultatele bune din ultimul timp, asta in ciuda crizei financiare de la club: "Nu am vazut meciul, dar am auzit ca a fost foarte frumos. Echipa a demonstrat ca are valoare, chiar si dupa problemele care exista la club. Jos palaria pentru conducerea executiva, conducerea tehnica si jucatori pentru evolutia din ultimul timp a echipei, cu situatia asta incerta de la Rapid. Peseiro a aratat ca este un antrenor de valoare".

Derby slab
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca derby-ul Rapid-Steaua a fost unul foarte slab din punct de vedere fotbalistic, iar acest lucru s-a intamplat pentru ca inainte de partida s-a creat o tensiune inutila. "Nu am vazut de mult asa un joc prost ca Rapid-Steaua. Cauza principala cred ca a fost tensiunea care s-a creat inainte de meci. Mai sunt si alte cauze, au fost mai multe, dar nu le stiu eu pe toate", a declarat Dumitru Dragomir.

Rapid amendat
Clubul Rapid va fi amendat si risca sa nu mai poata disputa in Giulesti urmatoarele meciuri din campionat, dupa meciul cu Steaua, atunci cand 27 de suporteri au fost retinuti pentru ca au fost implicati in incidente sau au intrat pe stadion cu fumigene si torte. Potrivit Jandarmeriei, primele altercatii intre suporterii celor doua echipe s-au produs in jurul orei 21.00, in zona maternitatii Giulesti, cand un grup de rapidisti a aruncat cu torte spre fanii Stelei, care se deplasau spre stadion.

Fara prime cu Steaua
Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat dupa meciul cu Steaua ca actionarii Fathi Taher si George Copos nu au mai platit niciun ban la club de mai bine de o luna, iar jucatorii au evoluat fara prime in derby. "Cred ca pana la urma vor ajunge la o intelegere. S-au bagat foarte multi bani in vara la Rapid, dar nu s-a facut o evaluare corecta a cheltuielilor. Acum o luna s-a bagat ultimul ban la club. Baietii nu au avut nicio prima. Daca erau pe o pozitie de Cupa UEFA, luau si bani", a spus Zotta.

La Real, la 16 ani
Real Madrid si-a asigurat serviciile tanarului Alipio Duarte Brandao, in varsta de 16 ani, despre care presa spaniola scrie ca este mai talentat decat portughezul Cristiano Ronaldo de la Manchester United. Fotbalistul a evoluat la gruparea portugheza Rio Ave. "il cunosc foarte bine si imi este greu sa spun acum numele unui alt jucator la fel de talentat. Sper ca in cativa ani sa poata evolua alaturi de noi", a explicat Pepe, fundasul portughez de origine braziliana a lui Real Madrid.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 10 noiembrie 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter