SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Ecograf de ultima generatie la Polisano

Stiri din Sibiu: Sanatate Adauga un comentariu »

Sibienii care trec pragul Clinicii Polisano Sibiu isi pot face acum investigatii cu ajutorul unui ecograf de ultima generatie. in tara mai sunt doar 11 astfel de aparate, iar cel mai apropiat este la Cluj-Napoca. "Fata de toate celelalte ecografe existente in dotarea clinici, acesta vine cu noutati pana acum inaccesibile in judetul Sibiu si chiar in imprejurimi. Produs de firma Siemens, S 2000 in varianta achizitionata (ultima aparuta pe piata), reprezinta la acest moment varful de lance al firmei Siemens si poate cel mai complet si mai performant ecograf al momentului in lume. Astfel, in configuratia completa achizitionata, ecograful poate efectua toate tipurile de ecografie existente actualmente in lume", a spus conf. dr. Adrian Åžanta, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Ce noutati aduce aparatul

Liber Tissue Analisis. Modul ecografic bazat pe o noua tehnologie (ARFI), permite evaluarea cantitativa si calitativa a gradului de fibroza hepatica, permitand incadrarea pacientului cu hepatita cronica sau ciroza in unul dintre gradele de evolutie, astfel incat tratamentul aplicat sa fie optim. Rezultatele cercetarii aseaza acuratetea acestei metode aproape de punctia citologica hepatica, rezultatele fiind obtinute fara invazitate, doar ecografic. 

Contrast Imaging. Pana nu de mult apanajul Tomografiei Computerizate si al IRM, acest modul permite studiul maselor tumorale hepatice sau in alta regiune anatomica din punctul de vedere al vascularizatiei. Pacientului ii este administrata o cantitate mica de substanta de contrast intravenoasa, dupa care masele patologice sunt urmarite in privinta incarcarii si descarcarii cu contrast, diverse tipuri tumorale, benigne si maligne, avand comportament diferit, specific uneori, ceea ce permite un diagnostic precis. Fata de Tomografie, metoda nu este iradianta deloc, iar substanta de contrast nu prezinta risc de alergie, care din pacate este prezent la computer tomograf.

Advenced OB/GYN. Modul de evaluare a gravidei si a femeii, permite atat ecografie de sarcina completa, inclusiv 3D-4D, dar si manopere inainte imposibile, ca salpingografie ecografica, fara iradiere, elastografie intravaginala etc.

Advanced Breast Imaging. Modul extrem de util in evaluarea maselor sanului, care prin noua metoda de evaluare numita elastografie, permite stabilirea caracterului malign, benign sau de granita al maselor mamare, evitand in unele cazuri punctia bioptica. Submodulele ca eSieTouch, Fatty Tissue, Panoramic, sieClear etc permit cea mai completa evaluare ultrasonografica a sanului pana acum, fara invazivitate sau iradiere.

Tarife promotionale

Pana la inceputul lunii septembrie, investigatiile pot fi facute la tarife promotionale "La indemana pacientilor incepand probabil de luni, noul aparat vine sa completeze in mod magistral pal eta de evaluare a pacientilor care se adreseaza clinicii Polisano, acestea intr-un mod neagresiv fata de pacient, fara iradiere sau folosirea de substante cu potential de risc. Medicii care vor folosi acest aparat sut cei mai buni si mai experimentati dintre cei care lucreaza in Clinica Polisano sau colaboreaza cu aceasta", mai spune conf. dr. Adrian Åžanta.


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 15 iulie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter