SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Elena Gheorghe: "Dragi sibieni, va astept in 5 iulie, la concertul oferit de Tribuna!"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

2014 e an aniversar pentru Tribuna: cel mai vechi cotidian al Sibiului si unul dintre cele mai vechi din tara implineste 130 de ani. Venerabila varsta nu putea fi sarbatorita decat in mijlocul dumneavoastra, al sibienilor care ne citesc zi de zi. in consecinta, in 4 si in 5 iulie, va invitam la Festivalul Tau, singurul eveniment prin care un ziar din Sibiu ii sarbatoreste pe sibieni cu doua mega-concerte in aer liber. Protagonisti ai concertelor vor fi: Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul - Junii Sibiului si Nicolae Furdui - Iancu -in 4 iulie, Compact si Elena Gheorghe - in 5 iulie.

Numarul 1

Alegerea Elenei Gheorghe pentru a fi alaturi de sibieni si Tribuna, la Festivalul Tau, nu e deloc intamplatoare, caci s-a dorit ca darul facut de redactia Tribunei catre sibieni sa vina prin intermediul celor mai buni artisti dintre cei buni. Concertul e un eveniment asteptat si de artista, care transmite un mesaj fanilor ei, prin intermediul ziarului nostru: "Dragi sibieni, va astept in 5 iulie, la concertul oferit de Tribuna!"

Elena Gheorghe e un nume reper in muzica rom]neasca de ani buni incoace: e unul dintre cei mai premiati artisti ai ultimilor ani, iar hitul ei "Ecou" a fost cea mai difuzata piesa a anului si No. 1, timp de opt saptamani, in cel mai important top autohton, Media Forest.

Single-ul ei, "Disco Romancing" a fost licentiat in peste 50 de tari si a ocupat primul loc in mai multe topuri din Spania, Portugalia, Olanda, Germania.

Elena Gheorghe a sustinut concerte in intreaga Romanie, in Spania, Germania, Slovenia, Italia, Belgia, Franta, Olanda, Japonia. Hitul ei, Hot Girls (un feat. cu Dony), a fost desemnat imnul verii la postul tv Pro7 din Germania, dupa ce, in anii anteriori, piese semnate de Lenny Kravitz sau Katty Perry ocupasera aceeasi pozitie.

De la 3 ani pe scena

 Elena Gheorghe s-a nascut pe 30 iulie 1985 in Bucuresti, in familia  unui preot aroman si a sotiei lui, interpreta de muzica populara. "Am fost primul lor copil si am primit de la fiecare dintre ei, harul de a cauta fericirea in micile intamplari ale vietii si de a-i bucura pe cei de langa mine cu talentul, pasiunea, vocatia vieii mele: muzica", marturiseste artista pe contul oficial de facebook.

 La doar 3 ani a urcat pentru prima data pe scena, alaturi de mama ei: "m-am urcat cu ea pe scena, am privit publicul in ochi, cantand impreuna cu ea si am stiut ca e un moment pe care nu-l voi uita niciodata. Aveam doar 3 ani, imi amintesc limpede acele minute si stiu ca acela a fost inceputul carierei mele de artist", adauga Elena. Iar dragostea pentru muzica a rodit peste ani in orele de pregatire, in participarile la concursuri si festivaluri. 

in 2003, Elena Gheorghe a devenit solista formatiei Mandinga, iar din 2006, dupa ce a parasit trupa, a inceput sa sustina concerte pe cont propriu.

Premii peste premii si... un Oscar

 Perfectionismul si perseverenta ei ai propulsat-o rapid in topuri si i-au adus numeroase premii. in martie 2007, de exemplu, a castigat Premiul Radio Romania Actualitati pentru Cea mai bun[ interpreta a anului 2006 si este nominalizata si la sectiunea Cea mai bun[ piesa a anului 2006 cu piesa Vocea ta. in august 2007, la Romanian Top Hit-Music Awards, piesa "Ochii tai caprui" castiga Premiul pentru Cea mai buna pies[ a anului 2007; apoi, in ianuarie 2009, Elena a castigat Finala 

 Naionala Eurovision cu piesa The Balkan Girl.

Åži anul 2014 a venit cu premii: in luna martie, la Gala Radio Romania, Elenei i-a fost atribuit premiul Cel mai bun cantec pop, pentru piesa: "Ecou".

Åži poate nu stiati, dar Elena Gheorghe se bucura si de un Oscar, adica de fiul ei Nicolas: "Sa ai un copil este ca si cum ai lua Oscarul pe plan personal!", marturisea artista in urma cu doi ani.


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 17 iunie 2014






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter