SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Gabroveanu, Stanciu si Bunea striga in cor: "Luptam pentru Sibiu"

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Palatul Sporturilor "Transilvania" gazduieste, in aceasta seara, cea de-a cincea gala din promotia Romanian Xtreme Fighting (RXF) de arte martiale mixte (MMA) in Octogon. Evenimentul constituie o premiera pentru orasul nostru. Pana acum, niciuna dintre galele desfasurate in cocheta sala de sporturi nu a mai oferit iubitorilor sporturilor de contact lupte in "cusca".

Kudokai Atlassib, clubul implicat in organizare, alaturi de promotorul Sebastian Vieru, arunca in lupta 3 componenti ai grupei de performanta, pe Alexandru Gabroveanu, Bogdan Stanciu si Izidor Bunea.

Alex Gabroveanu (25 ani) are doi metri fara un centimetru, 115 kg si vine din Tg. Jiu. Fiul unui fost mare sportiv de performanta, Marian Gabroveanu, multiplu campion national si cu un palmares de invidiat si in intrecerile de peste hotare la lupte greco-romane, Alexandru e de profesie antrenor, fiind specializat si in sistemul de paza si protectie, motiv pentru care a si lucrat ca bodyguard in Anglia. La varsta de 18 ani, sportivul a lucrat in Germania ca antrenor de fitness, in Manheim. Gabroveanu are propriul sau club de lupte, care acum a ramas in grija tatalui, dupa ce sportivul a venit la Sibiu pentru a face performanta in sportul de contact (Kickboxing si MMA).

in kickboxing, Alexandru Gabroveanu are in palmares 9 meciuri, dintre care 6 castigate, 4 prin KO. in prezent, sportivul se antreneaza alaturi de Adrian Mihai in Mixed Martial Arts (MMA).

Gabroveanu il va intalni, in aceasta seara, pe Stanislav Grosu, un luptator cu experienta, de la clubul Tengu Absoluto Cluj.

Izidor Bunea, "Spartanul", debuteaza in MMA cu aceasta ocazie, la fel ca si Gabroveanu. Bunea il va infrunta in "cusca" pe Dan Stinghe, un luptator experimentat in sistemul de lupte libere. Originar din localitatea clujeana Gherla, Bunea s-a mutat la Sibiu in toamna anului trecut, moment in care a demisionat din Ministerul de Interne, preferand sa se dedice in totalitate sportului de performanta si legitimandu-se la Kudokai Atlassib, unde se pregateste sub indrumarea antrenorului Adrian Mihai.

Bunea a strans 29 de meciuri in palmaresul sau, obtinand 23 de victorii. Este triplu campion national la kickboxing si dublu campion national la lupte libere. Realizarea lui de suflet este legata de Cupa Romaniei la kickboxing 2012, organizata la Sibiu, in cadrul careia a castigat meciul contra rivalului sau, Sorin Petroseanu, in numai 50 de secunde, printr-un KO.

Bogdan Stanciu (25 ani, 1,84 metri, 79 kg), il va intalni pe Denes Socz in cadrul galei "Bataie, nu minciuna". Cei 2 sportivi se cunosc de mai multa vreme, in urma cu 2 ani ei aflandu-se din nou fata in fata, intr-o gala desfasurata in localitatea damboviteana Gaesti. in 2011, Stanciu s-a impus in fata lui Denes intr-un meci de kicboxing, iar acum sportivul originar din Brasov incearca sa-si ia revansa, de data aceasta in "cusca", intr-o lupta dusa dupa reguli de arte martiale mixte.

Stanciu are un palmares de invidiat: 4 titluri de campion national Muay Thai, un titlu de campion national K1 si unul de campion national la junori, full contact. De asemenea, a mai obtinut locul intai la Cupa Romaniei la Kickboxing K1, organizata la Sibiu, locul 1 la Cupa Judgement Day, iar anul trecut si-a mai adaugat in palmares doua titluri valoroase, cel de vicecampion national la Thai Boxing si cel de vicecampion european, in Lituania.

Tot in cadrul acestui eveniment, intr-un superfight se vor lupta 2 sportivi de categoria supergrea din Romania, Zsolt Balla si Nicolo Bonati.

Cantarul oficial, in Promenada Mall

Ieri, in Promenada Mall din incinta Shopping Citty Sibiu a avut loc cantarul oficial. Rand pe rand, cei care se vor afla in ring, in aceasta seara, au urcat pe cantar, pentru a demonstra ca se incadreaza in limitele categoriei la care vor lupta, dupa care au participat la o sesiune foto si si-au incrucisat pumnii cu adversarul.
de Ovidiu Boica


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 22 martie 2013






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 14 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter