SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Lajos suspendat, Gaz-ul fara puncte

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Furtul calificat pe care Tiberiu Lajos l-a facut la Medias, in partida Gaz Metan.- Dinamo (1-1), in care nu a acordat o lovitura de pedeapsa Gaz-ului si nu a eliminate trei dinamovisti nu a ramas fara urmari. Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat ca Tiberiu Lajos va fi oprit de la delegari din toate competitiile pana la finalul sezonului, urmand ca situatia sa sa fie discutata in cadrul unei sedinte a CCA ce va avea loc in luna martie.

"Am propus duminica in Biroul Executiv al CCA, format din Marcel Lica, Nicolae Grigorescu si subsemnatul, ca Tiberiu Lajos sa fie oprit de la delegari din toate competitiile pana la finalul sezonului, iar decizia a fost aprobata. Urmeaza ca soarta lui sa fie hotarata in cadrul unei sedinte a CCA, care va avea loc dupa jumatatea lunii martie. Nu se pune problema ca el sa fie exclus din arbitraj, pentru ca sunt anumite criterii de care se tine cont in acest caz, iar el nu le indeplineste", a spus Gheorghe Constantin.
Presedintele CCA a explicat ca la prima faza incriminata in partida dintre Gaz Metan Medias si Dinamo, unde gazdele trebuiau sa primeasca un penalty la un hent al lui Moti, arbitrul ar fi putut fi pacalit de viteza fazei, fapt care l-a determinat sa nu ia in considerare "alti factori cunoscuti de arbitrii". in ceea ce priveste insa fazele in care Izvoranu si Papa Malick trebuiau eliminati pentru cumul de cartonase galbene, Constantin spune ca arbitrul nu are nicio scuza.

De partea cealalta, conducatorii Gaz-ului au depus azi un memoriu la Federatia Romana de Fotbal prin care au cerut ca arbitrul timisorean sa fie exclus din fotbal, cu toate ca, imediat dupa joc, presedintele Corin Cindrea a declarat ca nu este nevoie sa depuna memoriu, faptele lui Lajos fiind prea evidente. „Este greu de imaginat ceea ce a facut Lajos. Cred ca arbitri de acest gen nu mai au ce cauta in fotbal. Pur si simplu si-a batut joc de noi. Din pacate asa s-a intamplat si cu Brasovul, si la meciul cu Rapid. Arbitrii chiar daca sunt suspendati, noua nu ne mai vin punctele inapoi ", a spus Cindrea.
Lajos e multumit de el

intr-un moment in care toata lumea din fotbal il acuza, arbitrul Lajos nu-si face niciun fel de repros. " Consider ca nu trebuia penalty la Moti! Boaru a sutat din 3 metri in mana lui Moti, distanta a fost foarte mica, iar fundasul dinamovist nu a avut nici o intentie. Unde sa tina Moti mana, in buzunar? Izvoranu a sutat in minge aproape concomitent cu fluierul meu! Nu a avut timp sa se opreasca, totul s-a derulat foarte repede. La faza cu Malick, am crezut ca a fost un duel mai tare, atat! Todea a venit la mine si mi-a aratat ca a fost lovit la genunchi, din acest motiv am fost indus in eroare! Chiar nu am ce sa-mi reprosez ", a spus Lajos, pe gsp.ro!


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 09 martie 2009






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 14 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter