SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Pe cine protejeaza Politia Sibius

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Ce fac politistii atunci cand au de-a face cu doua clanuri intre care exista un conflict mocnits il tin la secret! Nu e un banc sec cu politisti, ci un caz concret petrecut in localitatea Sarata, luni seara. Coincidenta sau nu, cateva ore mai tarziu, o casa a ars in aceeasi localitate. Nici pana marti seara, Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu nu a comunicat ce s-a intamplat in localitate, "cauza fiind in cercetare ". in Sarata, pentru mentinerea ordinii, doua echipe de mascati au patrulat toata noaptea. Totul s-a intamplat pe fondul unui conflict mai vechi: se pare ca membrii unuia dintre clanuri aveau un dosar penal pentru agresiune si ar fi dorit ca celalalt clan sa depuna marturie in favoarea primului, lucru care le-a fost refuzat. Tocmai pentru ca la baza a existat un conflict vechi, e greu de inteles cum s-a ajuns la o asemenea situatie la Sarata, in care 6 oameni au ajuns la spital cu rani grave si o casa a fost incendiata. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ, "nu exista in acest moment certitudinea unei legaturi intre cele doua cazuri ". La fel, e greu de inteles de unde incercarea de a tine la secret un conflict intre doua clanuri rivale dintr-un sat populat in buna parte de etnici romi.

in timp ce politistii s-au "chinuit " sa afle de ce a izbucnit scandalul, medicii si-au dat toata silinta pentru a-i tine in viata pe doi dintre cei care au ajuns la spital in stare grava si pentru a le pansa ranile membrilor celor doua clanuri. Desi apelul pentru conflict s-a facut luni, la ora 19, potrivit IPJ, ieri, la ora 16, in urma apelului nostru catre reprezentantii statului care trebuie sa aiba grija de cetatenii sai, ni s-a comunicat ca inca nu s-a finalizat cercetarea, ca atare nu pot fi date informatii despre acest caz. Ne intrebam daca nu cumva cercetarea se face cu persoanele agresoare in stare de libertate, pentru ca e posibil - nu-i asas - ca atacurile in forma continuata sa nu fie considerate "pericol public ".

Pe surse ...

Dat fiind faptul ca Inspectoratul de Politie al judetului Sibiu nu a putut (sau nu a vrut) sa ofere date despre acest eveniment care risca sa devina o problema foarte grava in zona, am obtinut informatii "pe surse ". Se pare ca intre cele doua familii de romi exista probleme vechi. Cei care s-au atacat cu bate si cutite luni seara nu sunt la primul scandal si sunt cunoscuti de oamenii legii. Au nenumarate dosare penale pentru fapte de agresiune. Luni seara, una dintre familii i-a cerut celeilalte sa depuna marturie in favoarea membrilor sai, lucru care a fost refuzat. Iritati la culme, membrii familiei rivale i-au luat la bataie cu ce au avut la indemana. Unul dintre ei, stalpul familiei, in varsta de 54 de ani, a primit mai multe lovituri in zona capului si a fost operat de urgenta de medicii neurochirurgi, starea sa fiind extrem de grava. "Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematom extradural si fractura parietala stanga. A fost operat si acum este sub supraveghere si tratament, internat la ATI ", a spus purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, Raluca Pusca. Nici fiul nu a scapat mai usor, viata lui fiind in pericol. Medicii chirurgi l-au operat pentru ca a avut rani penetrante in zona abdomenului. "Pacientul care a fost operat de medicii chirurgi avea o plaga injunghiata la nivelul abdomenului. A necesitat interventie chirurgicala si a ramas sub supraveghere si tratament in cadrul Sectiei ATI ", a mai spus Raluca Pusca despre starea agresatilor.

Un alt barbat, de 21 de ani, prieten cu familia agresata, a ajuns la spital cu o plaga injunghiata nepenetranta la nivelul toracelui posterior. Cam in zona inimii. Putin mai puternica si am fi putut vorbi de el la trecut. A avut, insa, noroc. A primit ingrijiri medicale si starea lui este mai buna.

Pe mana medicilor au ajuns si agresorii. Personalul medical le-au pansat ranile usoare de la nivelul capului si al fetei. Acestia au primit ingrijiri medicale si nu au necesitat internare.


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 16 martie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter