SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Sapunaru, laudat de portughezi

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Internationalul roman Cristian Sapunaru a fost laudat de presa portugheza dupa partida amicala pe care FC Porto a castigat-o duminica, in fata lui Cagliari, scor 4-1, informeaza O'Jogo.
"Doi in unu. A inceput meciul pe dreapta, fara sa se aventureze, dar nu le-a lasat nicio sansa italienilor. Apoi, a facut un cuplu in axul central cu Rolando. Sapunaru a fost pur si simplu perfect", scrie sursa citata.
Cristian Sapunaru a fost integralist la FC Porto in meciul amical pe care formatia lusitana l-a castigat, duminica, in fata gruparii italiene Cagliari, scor 4-1. Acesta a evoluat in prima repriza pe postul de fundas dreapta, iar in partea a doua a trecut in centrul apararii.

Becali nu-l vrea pe Radoi la Inter

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, ca nu si-ar dori ca transferul lui Mirel Radoi sa se concretizeze, dar ii va da voie jucatorului sa mearga in Italia pentru ca si-a facut datoria fata de ros-albastri.
"O sa vina cineva sa il vada pe Radoi in meciul cu Poli Iasi, nu este adevarat ca pleaca marti sau miercuri in Italia sa semneze. Totusi, e posibil sa vina sau sa nu vina sa il vada. Oricum, daca nu pleaca pana la meciul cu Galatasaray nu mai pleaca deloc, pntru ca nu mai poate sa joace la ei in Liga Campionilor. Eu nu sunt interesat si nu imi doresc sa se faca transferul, dar daca ei vor sa semneze in conditiile astea, eu o sa accept pentru el. E bine din punct de vedere finnaciar si pentru Mirel, pentru ca va lua doua milioane de euro salariu, dar si pentru mine, pentru ca as lua15 milioane", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Gol Dica

Atacantul roman Nicolae Dica a inscris un gol pentru formatia Catania Calcio in partida amicala, pierduta, duminica, scor 2-3, in fata gruparii de liga secunda Perugia, informeaza presa italiana.
Romanul care a evoluat ca mijlocas a marcat in minutul 32, egaland scorul la 2, in timp ce restul reusitelor le-au apartinut lui Martinez (5), respectiv Ercolano (1), De Giorgio (23) si Campagnacci (88).

Steaua in cadere

Steaua Bucuresti ramane cea mai bine clasata echipa romaneasca in ierarhia mondiala realizata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), pe locul locul 77, cu sase locuri mai jos decat in clasamentul precedent. Urmatoarea echipa romaneasca din clasament este CFR Cluj, care are 117,5 puncte si a coborat un loc fata de ierarhia precedenta, clasandu-se pe pozitia 92.
Dinamo are 91,5 puncte si ocupa pozitia 163, la egalitate cu o alta grupare din Romania, AFC Urziceni. Dinamovistii au cazut 19 locuri fata de clasamentul trecut, in timp ce ialomitenii au coborat 11 locuri.

Van der Vaart la Real

Internationalul olandez Rafael van der Vaart a anuntat, luni, ca transferul sau de la gruparea germana Hamburg la campiona Spaniei, Real Madrid, s-a oficializat duminica noapte, dupa cum informeaza site-ul oficial al jucatorului citat de Reuters. "Duminica noapte totul a fost pus la punct si voi merge la Real Madrid. intotdeauna mi-am dorit sa joc in Spania ", a declarat Rafael van der Vaart, care a semnat un contract pe cinci sezoane, iar suma de transfer va fi de 13 milioane de euro.

A picat Abel Moreno

Agentul FIFA, Dumitru Tudor, a declarat, luni ca transferul mijlocasului spaniol Abel Gomez Moreno la Dinamo nu se va mai realiza dupa ce cele doua parti nu s-au inteles asupra perioadei pe care ar fi trebuit sa fie semnat contractul. "in proportie de peste 90%, Abel Moreno nu va mai ajunge in Ştefan cel Mare. Dinamo s-a inteles cu Murcia pentru suma de transfer, cu jucatorul la bani, dar pana la urma nu si la perioada contractului. Jucatorul voia pe doi ani, iar Dinamo pe trei", a spus Tudor.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 05 august 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 13 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter