SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Traficul greu "taie" centrul Sibiului

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Traficul de tranzit, inclusiv traficul greu, vor traversa centrul Sibiului in week-end, incepand de astazi, de la ora 18.00, si pana duminica, la ora 6.00, din cauza lucrarilor care au loc in zona Targul Fanului.

"Avem un numar foarte mare de lucrari care sunt in curs, sau sunt planificate pentru urmatoarele zile. Pe Targul Fanului, lucrarea avanseaza bine, dar pentru a putea continua pe inca un tronson este nevoie de devierea traficului", a spus ieri primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Traficul va fi deviat pe ruta Bulevardul Vasile Milea, Piata Unirii, strada Andrei Åžaguna, Åžoseaua Alba Iulia si iesirea spre Sebes catre Aeroport.

in zona Targul Fanului a fost introdusa o conducta de canalizare la mare adancime, iar acum DPC lucreaza la reamenajarea strazii. Pentru restul lucrarilor nu a fost necesara inchiderea si devierea traficului, dar acum se ia aceasta masura pentru amenajarea primei benzi de pe partea cu fabrica Libertatea.

Reabilitari la retele de gaz

Societatea care detine retelele de gaz a primit din partea Primariei avizul pentru executarea unei serii de lucrari de inlocuire a retelei proprii pe inca cinci strazi.

Pe strada Fochistilor, lucrarile vor fi executate, in perioada 24 - 30 octombrie, si vor afecta doar una dintre benzile de circulatie.

in perioada 26 - 30 octombrie, vor fi inlocuite conductele de gaz pe strada Locomotivei, unde va fi inchisa doar o banda de circulatie.

O banda de circulatie se va inchide si pe strada Garibaldi, in perioada 28 - 30 octombrie.

Conductele de gaz vor fi inlocuite si pe strazile Zaharia Boiu si Ilie Macelaru, insa primarul Iohannis spune ca din cauza ca aceste strazi primesc un volum mare de trafic, a dispus ca avizul sa se acorde pentru efectuarea lucrarilor pe timp de noapte, cand strazile se vor si inchide traficului, iar pe timpul zilei vor fi executate lucrari doar in spatiile de parcare.

Pe strada Zaharia Boiu lucrarile vor fi executate in perioada 25 - 30 octombrie, iar pe strada Ilie Macelaru perioada de lucru va fi in zilele de 29 si 30 octombrie.

Sambata, pe strada Nicolaus Olahus se vor face bransamente la reteaua de gaz si va fi afectata cate o banda de trafic.


Lucrari la canalizare

Sistem Yapi face cuplari ale retelei de canal menajer, iar in urmatoarea saptamana va lucra in mai multe locuri din Sibiu, unde traficul va fi afectat.

Astazi, la intersectia strazii Octavian Goga, cu strada Alexandru Vlahuta, lucrarile se vor face in conditii de trafic, cu ingustarea unei benzi.

De astazi si pana duminica, vor fi executate lucrari la reteaua de canalizare pe strada Metalurgistilor, vizavi de restaurantul Majestic si va fi afectata o banda de circulatie, sambata se vor face lucrari de cuplare a canalizarii menajere la intersectia strazii Vasile Carlova cu strazile Transilvaniei si Garlei, lucrari care vor afecta o banda de circulatie.

Duminica, se va face cuplarea pe strada Semaforului, in dreptul benzinariei Aral, iar lucrarile vor afecta o banda de circulatie; in 27 octombrie, se va lucra pe strada Ogorului, la intersectie cu Åžoseaua Alba Iulia, dar lucrarile nu vor afecta DN1; in 28 octombrie se lucreaza pe Calea Gusteritei la intersectia cu strada I.S. Bach, iar in 29 octombrie echipele vor fi pe strada Hipodromului la intersectie cu strada Oituz.

Noi locuri de parcare 

inca 130 de locuri de parcare vor fi marcate pe patru strazi din Sibiu. Pe strada Iosif Velceanu, strada cu sens unic, vor fi amenajate aproximativ 35 de locuri pentru parcare laterala. Alte aproximativ 30 de locuri vor fi create pe strada Garlei, 60 de locuri de parcare vor fi create pe strada Cameliei, iar pe strada C. Nottara vor fi marcate 67 de locuri de parcare.

"in acest fel speram sa ordonam traficul si parcarea pe aceste strazi care au devenit recent strazi cu sens unic. Acestea nu au volum de trafic foarte mare, dar cred ca vor raspunde mai bine nevoilor de parcare a locatarilor ", a mai spus primarul Iohannis.
de Sorana Maier


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 22 octombrie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 13 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter