SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Presa revine in banci

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza un curs de Introducere in Jurnalismul economic in zilele de 12 si 13 aprilie. Cursul se adreseaza jurnalistilor si studentilor care doresc sa se orienteze spre o cariera in media economica.
in cadrul intalnirilor se vor dezbate notiuni economice ca inflatie, constructii bugetare, privatizare si politici economice precum si reflectarea acestora in presa. Cursul are un caracter aplicat, fiecare modul continand cate un studiu de caz. Printre temele ce vor fi abordate se numara taxa auto, pretul alimentelor si cazul Nokia. Trainingul este condus de Constantin Rudnitchi, fost redactor sef adjunct la revista Capital, redactor sef al Revistei Bilant, colaborator la numeroase publicatii, posturi de radio si TV. Cursul va avea loc la sediul CJI, sambata si duminica intre orele 10.00 - 18.00, cu pauza de pranz. La sfarsitul cursului se acorda diplome de participare. Taxa de participare este de 250 de lei si se achita in prima zi de curs. Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la adresa de email carmen@cji.ro sau fax: 311 13 78, pana la data de 9 aprilie 2008.

REPREZENTANŢA Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania isi propun, prin intermediul acestui concurs, sa incurajeze jurnalistii, in special cei din presa locala, sa contribuie la o mai larga dezbatere si analiza a temelor legate de integrarea europeana a Romaniei. Materialele trebuie sa aiba ca tema subiecte strict legate de procesul de integrare in Uniunea Europeana. Nu vor fi luate in considerare materiale care trateaza teme generale din domeniul social, politic sau economic.La concurs sunt invitati sa participe jurnalistii din presa scrisa, radio, televiziune si presa electronica, cu materiale publicate sau difuzate in perioada 1 ianuarie – 25 noiembrie 2008. Acelasi material nu poate fi depus decat o singura data. Criteriile de selectie care vor sta la baza jurizarii sunt acuratetea informatiei, originalitatea perspectivei din care e tratat subiectul, obiectivitatea abordarii si capacitatea temei alese de a genera dezbatere publica. Juriul va fi format din specialisti mass-media si reprezentanti ai institutiilor europene din Romania. Se vor organiza trei sesiuni de jurizare la sfarsitul lunilor aprilie, iulie si noiembrie. La fiecare din cele trei sesiuni, juriul va avea in vedere selectarea, in masura in care este posibil, a cate unui castigator pentru fiecare din categoriile mass-media mentionate. Castigatorii selectati (maximum 12 jurnalisti) vor efectua o vizita la Strasbourg in luna decembrie 2008 unde vor avea intalniri si oportunitati de interviuri cu membri ai Parlamentului European si cu oficiali ai Comisiei Europene.
COSTURILE vizitei (avion, hotel si per diem) vor fi suportate de organizatori. Candidatii pot trimite materialele in format tiparit + anexe, prin posta sau curier, la sediul Reprezentantei Comisiei Europene, str Jules Michelet nr 18, sector 1, Bucuresti, in plic cu mentiunea: "Pentru concursul Reporter european" sau in format electronic cu aceeasi mentiune pe adresa comm-rep-ro@ec.europa.eu. Candidatii sunt rugati sa includa in dosarul de candidatura datele de contact personale: nume si prenume, adresa postala, telefon si email.

Genurile jurnalistice vizate pentru fiecare sectiune sunt:
- presa scrisa: analiza, comentariu, editorial
- radio: dezbatere, talk-show, reportaj
- televiziune: dezbatere, talk-show, reportaj, film documentar
- presa electronica: analiza, comentariu
de Liana GANEA


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 07 aprilie 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 12 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter